Brandmuseet veteranrally

BRANDMUSEETS VETERANRALLY

 

 

 

 

Er et veteranløb, på mellem 80 til 90 km og med små lette etaper, hvor der findes vej via køreordrer kun med tulipanpile og der er indlagt små lette opgaver undervejs. Løbet er lavet for at man kan konkurrere, lidt blandt ligesindede veteran entusiaster, men der er også lagt vægt på hyggeligt samvær, og en rute i naturskønne omgivelser.

 

Har man ikke kørt veteranløb med rutebog og "tulipanpile" før, er det ingen hindring, sammen med rutebogen følger en instruktions vejledning som er let at følge.

 

Løbet køres hvert andet år, på lige årstal

og vil næste gang blive afholdt i 2020

 

 

Løbet er åbent for alle veterankøretøjer, inkl. motorcykler.

 

Der opdeles i 3 klasser:

•Veteranbiler

•Motorcykler

•Brand/redning og lastkøretøjer.

 

 

Der er præmie til vinderne i hver klasse. og som regel masser af ekstra præmier til de efterfølgende placeringer

 

Så vidt det er mulig, og vi kan indhente de fornødne tilladelser, vil der når løbet er færdigt og i forbindelse med præmieoverrækkelsen blive serveret et aftensmåltidet som et grillarrangement, med Brandmuseets berømte helstegte pattegris. Dette skal selvfølge betales særskilt men er til rimelige priser

 

 

Der er gratis adgang til hele museet denne dag. Adgangen inkluderer også Frisørmuseet, Fotomuseet og Radiomuseet som er beliggende på 1.sal.

 

 

De år hvor vi ikke arrangerer veteranløb i Nykøbing F,( ulige årstal) laver vores venskabs klub i Vig et lignende arrangement i Odsherred hvor vi varmt kan anbefale, at man også deltager. Når arrangementet nærmer sig, vil der komme oplysninger om deres arrangement på vores hjemmeside også, næste gang det køres i Vig vil være i juli eller august måned 2019

 

 

Vel mødt og på gensyn.

 

 

LØBSLEDELSEN

 

Nykøbing F. Brandmuseum / Triangelklubben Falck Nykøbing F